"Динамо" поразкою від "Бенфіки" завершило свої виступи у Лізі чемпіонів

Поділитися
"Бенфіка" вийшла у плей-офф Ліги чемпіонів © twitter.com/SLBenfica
Кияни провели останній матч у єврокубковому сезоні.

У середу, 8 грудня, відбувся матч 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому київське "Динамо" на виїзді зустрічалося з португальською "Бенфікою".

Господарі з перших хвилин помчали вперед і відразу ж створили два найнебезпечніші моменти. Далі португальці продовжили атакувати і цілком логічно забили – спочатку український екснападник "Діанмо" Яремчук замкнув передачу Маріу, а після Жілберто скористався невдалим пасом назад від Вербіча та пробив Бущана – 2:0.

Зазначимо, що ще до двох пропущених голів свій забійний момент мало і "Динамо", проте Циганков неймовірним чином пробив вище у порожні ворота.

У другому таймі, як і в київському поєдинку проти "Баварії" за рахунком 0:2, "Динамо" заграло набагато активніше. Підопічні Луческу контролювали м'яч і кілька разів по-справжньому небезпечно загрожували воротами Влаходімоса, але відіграти хоча б один м'яч не вдалося.

"Бенфіка - "Динамо" – 2:0

Голи: Яремчук, 16, Жілберто, 22.

Цей матч уже не мав турнірного значення для "Динамо" - команда набрала одне очко і залишилася на останньому місці в групі E. А ось "Бенфіка" завдяки цій перемозі вийшла у плей-офф Ліги чемпіонів, опустивши в Лігу Європи "Барселону",

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" упустив перемогу над "Шерифом" у заключному матчі групи Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі