"Динамо" показало себе конкурентною командою - тренер "Барселони"

Поділитися
Рональд Куман © Динамо Киев от Шурика
Рональд Куман похвалив гру суперника.

Головний тренер "Барселони" Рональд Куман прокоментував матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

"У нас було достатньо можливостей зробити рахунок 2:0 ще на початку матчу. Ми контролювали гру, простір, але з плином часу у нас стали з'являтися складності в середині поля. Ми, звичайно, в результаті, виграли, але треба визнати, що суперник створив нам більше проблем, ніж ми мали допустити.

"Динамо" показало себе конкурентною командою, яка впевнено себе почувала на поле і справді вірила, що може звести матч внічию. Ми створили багато моментів, а Марк тер Штеген знову довів, що він великий воротар.

Не всі матчі виходить проводити добре. В принципі, ми не погано, в цілому, проявили себе сьогодні. Іноді ти заслуговуєш більшого. Головне, що ми перемогли. Ми знаємо, що треба поліпшити в нашій грі. Сьогодні ми занадто багато грали без м'яча, занадто багато надавали суперникові простору. Треба вчитися на помилках, допущених в таких матчах", - цитує Кумана dynamo.kiev.ua.

Поєдинок "Барселона" - "Динамо" завершився мінімальною перемогою каталонців з рахунком 2:1, а у "Динамо" після трьох турів залишилося в активі одне очко.

У наступному турі 24 листопада "Динамо" зустрінеться з "Барселоною" в Києві.

"Барселона" - "Динамо" 2:1: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі