"Динамо" заслуговувало зіграти внічию з "Барселоною" - Луческу

Поділитися
"Динамо" дало бій "Барселоні" © ФК Динамо
Кияни показали гідний футбол проти європейського гранда.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти іспанської "Барселони".

"Провели хорошу гру, але, на жаль, ми почали не дуже добре і сфолили у штрафному. Наскільки мені сказали помічники, пенальті не зовсім справедливо було призначено. Після цього заграли краще, мали шанси, мали виходи один на один, але зіграло роль відсутність досвіду.

Вважаю, заслуговували нічию, але з огляду на всі фактори, то я задоволений. Хочу відзначити дебют Нещерета - фантастичні сейви. Дуже і дуже хороший дебют з урахуванням того, що два основних воротаря хворі на коронавірусі", - сказав Луческу в коментарі телеканалу "Футбол 2".

Поєдинок "Барселона" - "Динамо" завершився мінімальною перемогою каталонців з рахунком 2:1, а у "Динамо" після трьох турів залишилося в активі одне очко.

Нагадаємо, в першому матчі віце-чемпіони України поступилися "Ювентусу" (0:2), а в другому поєдинку зіграли внічию з "Ференцварошем" (2:2). У наступному турі 24 листопада "Динамо" зустрінеться з "Барселоною" в Києві.

Раніше повідомлялося про те, що"Динамо" в матчі з "Барселоною" з різних причин не допоможуть 13 футболістів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі