"Динамо" підсилило лівий фланг оборони гравцем чемпіонату Іспанії - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" підсилило лівий фланг оборони гравцем чемпіонату Іспанії - ЗМІ 27-річний португалець Антуньеш - потенційний новачок "Динамо" © malagafc.com
На позицію травмованого Євгена Макаренка Ігор Суркіс і його підлеглі шукали висококласного футболіста. В результаті, й бого було знайдено в іспанській "Малазі". Залишається дочекатися офіційного підтвердження.

Київське "Динамо" все-таки зважився на придбання нового футболіста на проблемну позицію на лівому фланзі оборони. Іспанські ЗМІ пишуть, що кияни близькі до придбання португальця Виторіну Антунеша.

Як повідомляє Radio Marca Málaga, "Малага" відкинула перше речення з України, але залишилася задоволена повторним. Видання El Desmarque підтверджує цю інформацію, нехай і не поспішає вже так впевнено говорити про угоду. За інформацією джерела, зараз Малага розглядає друге речення киян, що перевищує три мільйони євро.

Зазначимо, що Антунеш зовсім недавно продовжив свій контракт з Малагою до літа 2019-го року, а до Іспанії захищав кольори "Пасуш Феррейри", "Роми", "Лечче", "Ліворно", "Лейшоеша" і "Паніоніса". Зіграв вісім матчів у футболці національної збірної Португалії.

Додамо, що "Малага" йде на 7-му місці в турнірній таблиці чемпіонату іспанської Примери.

Читайте також: Молодому динамівцю знадобилося три хвилини, щоб відзначитися дебютним голом

Напередодні президент киян Ігор Суркіс заявив, що Динамо збираються більше довіряти українським футболістам. Бос динамівців вважає, що місцеві вихованці будуть більше віддаватися команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі