У "Динамо" збираються більше довіряти українським футболістам

Поділитися
У "Динамо" збираються більше довіряти українським футболістам Віталій Буяльський та Сергій Сидорчук - майбутнє "Динамо"
В умовах, що склалися в київському клубі будуть робити ставку на власних вихованців та інших українців, а не на іноземців, заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс окреслив вектори формування команди на найближчий час: згідно з ними, у Києві будуть все менше спиратися на легіонерів, а робити велику ставку на українців.

За словами динамівського боса, вихованці клубу будуть з більшою енергією боротися на футбольному полі в напружених баталіях.

"Ситуація в країні непроста, ніхто не візьметься передбачити, як вона буде розвиватися. Тому ми повинні не так спиратися на легіонерів, як готувати наших, українських хлопців. Які будуть патріотами, тримати руку на серце під час виконання національного гімну, а граючи - віддавати всі сили виховала їх клубу...", - цитує Суркіса "Спорт-Експрес в Україні".

Президент киян додав, що молоді українські футболісти, які вирушили на тренувальний збір в Іспанії добре проявили себе в спарингах, і цілком можливо Сергій Ребров довірить їм місце в складі в майбутніх поєдинках Прем'єр-ліги.

Йдеться про Максима Ковалі та Сергія Мякушко, грали восени в оренді в ужгородській "Говерлі", Ігоря Харатине, Дмитра Хлебасе, які виступали за другу динамівську команду, а також Віталія Буяльском, який залишався в обоймі Реброва, але отримував мало ігрового часу в осінніх поєдинках.

Також Суркіс додав, що цілком можливо його команда не буде посилюватися новачками в зимове міжсезоння, обійшовшись внутрішнім кадровим ресурсом.

Читайте також: Суркіс підкреслив, що згоден відпустити Ярмоленка тільки до топ-клубу з Європи

На початку 2015 року "Динамо" повідомило про підписання контракту з бразильським захисником Бетао. Гравець вже виступав за київську команду на стику десятиліть і повернувся в розташування після дворічної перерви.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі