"Динамо" з трудом обіграло аутсайдера УПЛ

Відео
Поділитися
"Динамо" перемогло в Ужгороді © ФК Динамо
Кияни здобули важкі три очки.

У суботу, 27 листопада, в Ужгороді на стадіоні "Авангард" у рамках 16-го туру української Прем'єр-ліги зустрічалися "Минай" та київське "Динамо".

У першому таймі кияни повністю переграли аутсайдера УПЛ, не давши навіть наблизитися до своїх воріт, а самі точно реалізували пенальті.

У другій половині зустрічі гра змінилася. "Мінай" значно преобразився і став створювати моменти біля воріт Бущана - Ахмедзаде пробив поряд зі штангою, Селезньов влучив у каркас після удару головою, а Месхі вже в доданий час також пробив повз з забійної позиції.

А ось "Динамо" свій шанс реалізувало - Шапаренко за хвилину до завершення поєдинку потужним ударом розстріляв голкіпера "Миная" - -0:2

"Минай" – "Динамо" – 0:2

Гол: Циганков, 12 (з пенальті), Шапаренко, 90+6.

"Минай": Кучер, Гончар, Горін, Семенко (Матич, 46), Синьогуб, Петрусенко, Книш, Кулієв, Хахльов (Месхі, 46), Білоног (Селезньов, 46), Ахмедзаде (Коваленко, 82).

"Динамо: Бущан, Кендзера (Караваєв, 77), Забарний, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Циганков (Антюх, 90+3), Буяльський, Вербич (Де Пена, 62), Гармаш (Шкурін, 76).

Попередження: Вербіч, Де Пена.

"Динамо" відірвалося від "Шахтаря" на три очки у турнірній таблиці, проте у донеччан у запасі завтрашня гра проти "Інгульця". У наступному турі підопічні Луческу зіграють проти рівненського "Вереса" на виїзді.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" втратило шанси на вихід до плей-офф єврокубків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі