"Динамо" у засніженому Києві мінімально програло "Баварії" у Лізі чемпіонів

Поділитися
Левандовськи забив ударом через себе © fcbayern.de
Кияни поступилися у домашній зустрічі.

У вівторок, 23 листопада, київське "Динамо" на "Олімпійському" приймало мюнхенську "Баварію" у рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Баварія" ще в минулому турі гарантувала собі вихід до 1/8 фіналу турніру, а через COVID-19 мюнхенці не привезли до Києва одразу сім футболістів першої команди (Гнабрі, Мусіала, Шупо-Мотинг, Кюїзанс, Кімміх, Зюле та Станішич).

Луческу також здивував вибором стартових 11-ти, випустивши з перших хвилин Сироту та Шкуріна.

Перший тайм у засніженій столиці України пройшов у гарному темпі. "Баварія" розслаблено атакувала, а "Динамо" моментами грало на рівних із більш іменитим суперником.

Гості продовжували легко і невимушено підходити до штрафного майданчика "Динамо" і легко двічі вразили ворота Бущана - на 14-хвилинці Левандовскі шикарним ударом через себе відкрив рахунок у матчі, а Коман подвоїв перевагу мюнхенського клубу, розстрілявши кіпера "Динамо" із зони Миколенка.

У другому таймі сніг вщух, а "Динамо" заграло набагато бадьоріше та агресивніше в атаці. Саме така активність дозволила команді Луческу в середині тайму відіграти один м'яч – Гармаш після комбінації за участю Буяльського та Циганкова послав м'яч між ніг Ноєра.

Зазначимо, що цей гол став дебютним для "Динамо" у нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. Чемпіони України могли врятувати і нічию, проте свої моменти упустили Шапаренко, Сидорчук та Циганков – 1:2.

"Динамо" – "Баварія" – 1:2

Голи: Гармаш, 71 – Левандовскі, 14, Коман, 44.

"Динамо": Бущан, Кендзера (Караваєв, 76), Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Буяльський, Де Пена (Вітіньо, 46), Шкурін (Гармаш, 46).

"Баварія": Нойєр, Павар, Куассі (Тілльман, 85), Ернандес (Сарр, 46), Девіс, Толіссо, Горецька, Коман (Рока, 67), Мюллер, Сане (Річардс, 87), Левандовскі.

Попередження: Шапаренко - Сарр.

"Динамо" після п'яти турів має у своєму активі одне очко та останнє місце у квартеті. Завершальний матч групового етапу ЛЧ "Динамо" проведе 8 грудня на виїзді проти португальської "Бенфіки".

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" погодило трансфер румунського футболіста.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі