Динамівець Воронін, який забив шість голів у восьми матчах, поки не думав повернутися до збірної

Поділитися
Динамівець Воронін, який забив шість голів у восьми матчах, поки не думав повернутися до збірної Андрій Воронін знову забиває © tacopshq.com
Український нападник московського "Динамо" відзначився хет-тріком у матчі чемпіонату Прем'єр-ліги Росії проти "Уралу". Футболіст, який завершив кар'єру у збірній України, готовий обміркувати своє повернення у національну команду.

Нападник московського "Динамо" Андрій Воронін відзначився хет-тріком у матчі з "Уралом", в якому його команда перемогла 4:1.

Всі три голи 34-річний український форвард забив у першому таймі - протягом 28 хвилин ігрового часу. Таким чином, Воронін, який свого часу досить успішно виступав у чемпіонаті Бундесліги, вийшов у лідери перегонів бомбардирів чемпіонату Росії з 6-ма голами у восьми поєдинках.

Завдяки перемозі "Динамо" вийшло на 6-те місце у російській першості, де лідирує московський ЦСКА.

Нагадаємо, Андрій Воронін повернувся у "Динамо" влітку 2013 року з клубу Бундесліги дюссельдорфської "Фортуни", де він провів не найкращий сезон у своїй кар'єрі. Тоді як після Євро-2012 Воронін оголосив про завершення кар'єри в національній збірній України, зосередившись на клубній кар'єрі. Воронін заявив, що хоче більше часу проводити зі своєю родиною.

Втім, вже після вдалого поєдинку у складі свого клубу Воронін не став ігнорувати питання журналіста про повернення до збірної, натякнувши, що не проти повернутися туди, якщо його покличуть.

"Поки не думав про це. Дуже радий за хлопців, у них зараз все чудово складається, і сподіваюся, що вони проб'ються у Бразилію. Але я пішов зі збірної, і повернутися мені поки ніхто не пропонував", - зазначив Воронін в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

Зазначимо, що за збірну України Воронін дебютував у 2002 році, провівши за неї 76 матчів і забивши у них 8 голів. При цьому вихованець одеського футболу взяв участь в усіх найголовніших турнірах в історії національної команди на чемпіонаті світу-2006 і Євро-2012.

Нагадаємо, що у нинішньому складі української збірної найдосвідченішим гравцем є півзахисник 34-річний Анатолій Тимощук, який, втім, не виступав у двох останніх поєдинках українців проти Сан-Марино та Англії. !zn

Читайте також:

У "Шахтарі" розглядають натуралізацію бразильця Тайсона, як можливість допомогти збірній

Колишній капітан збірної вважає нічию з Англією особливістю українського менталітету

Олег Шелаєв завершує кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі