Динамівці офіційно відмовилися від товариського матчу зі "Спартаком"

Поділитися
Динамівці офіційно відмовилися від товариського матчу зі "Спартаком" © Sports.ru
Поєдинок, який мав відбутися влітку під час відкриття спартаківського стадіону у Тушино, скасовано. Керівництво "Динамо" вважає, що їхати до столиці РФ у сформованій політичній ситуації як мінімум недоречно.

Прес-служба київського "Динамо" повідомила про те, що прийнято рішення про відмову від товариського матчу з московським "Спартаком", який мав відбутися у липні.

"Футбольний клуб "Динамо" (Київ) офіційно відмовився від запрошення взяти участь у матчі з московським "Спартаком", який мав пройти у Москві на честь відкриття нового спартаківського стадіону. Відмову від раніше досягнутих домовленостей між клубами викликано нинішнім станом політичних відносин між Україною і Росією, при яких ФК "Динамо" (Київ) вважає недоречною поїздку на матч до Москви", - йдеться в повідомленні киян.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому президент "Динамо" Ігор Суркіс припустив, що швидше за все через російську окупацію української території товариський матч зі "Спартаком" не відбудеться. Після цього керівництво московської команди зазначало, що має намір вступити у переговори з киянами і переконати-таки "Динамо" приїхати на відкриття стадіону.

Проте, судячи з усього, переговори не увінчалися успіхом.

Нагадаємо, що київське "Динамо" і "Спартак" двічі зустрічалися влітку 2013 року в рамках об'єднаного турніру: двічі перемогу здобули динамівці - 1:0 в гостях і 2:1 в Києві на НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Кубок України: "Сліпий" жереб відправив "Шахтар" на матч з командою другої ліги

Футбольні матчі у Криму відбудуться: "Ворскла" дісталася потягом, а "Дніпро" - автобусом

Саленко вважає, що Об'єднаний Суперкубок не має майбутнього

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі