Дебют кримських команд у футбольних змаганнях Росії вдруге відкладено

Поділитися
Дебют кримських команд у футбольних змаганнях Росії вдруге відкладено © multimedia.pol.dk
Команди з анексованого Криму з назвами СКЧФ і ТСК мали зіграти між собою в першому раунді Кубка Росії з футболу. Однак як і в другій лізі першості їхній матч відкладено. Причина невідома.

Історичний дебют кримських футбольних команд у змаганнях під егідою Російського футбольного союзу, що не має у міжнародному значенні жодної юридичної підстави, відкладено вдруге.

Матч 1/256 фіналу Кубка Росії, в якому СКЧФ з Севастополя 8 серпня мав зіграти з сімферопольським ТСК, відкладено з невідомих причин. Це вже друга відстрочка старту кримчан. Раніше було перенесено дебют кримчан у чемпіонаті другої ліги - команди, про долю яких хвилюються не тільки рядові вболівальники, але і вищі керівники РФ, не пройшли атестацію.

Після того, як Російський футбольний союз у порушення всіх норм УЄФА і ФІФА затвердив участь севастопольського СКЧФ, сімферопольського ТСК і ялтинської "Перлини" в зоні "Південь" другого дивізіону, очікувалося, що команди зіграють свої стартові матчі другого туру змагань - 12 серпня, а пропущені поєдинки проведуть пізніше. Однак поки з такими планами кримчани повинні зачекати.

Примітно, що у другому російському дивізіоні участь іноземних футболістів заборонено. У діючих гравців команди є російські паспорти, проте в міжнародній онлайн-системі для футболістів, контролює угоди між клубами, вони проходять як українці.

Додамо, що у Федерації футболу України неодноразово заявляли про те, що дії росіян - неправомірні, і кримські команди не мають права виступати в російських змаганнях. Що стосується ФІФА та УЄФА, то через тиждень після прийнятого РФС незаконного рішення, якихось дій ці організації так і не зробили - представники керівних органів заявляють про те, що поки не отримали жодних офіційних документів із Москви. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі