Чотири російських спортсмена слідом за Шараповою попалися на допінгу

Поділитися
Чотири російських спортсмена слідом за Шараповою попалися на допінгу Куліжнікова можуть дискваліфікувати довічно © sports.ru
Стали відомі імена ще кількох російських представників світу спорту, які приймали мілдронат.

Позитивні допінг-проби на мілдронат були здані фігуристкою Катериною Бобровою, волейболистом збірної Росії і московського "Динамо" Олександром Маркіним, ковзанярем Павлом Куліжніковим і виступаючим в шорт-треку Семеном Єлістратовим.

При цьому Куліжніков може бути довічно усунений від спорту, так як раніше вже отримував дискваліфікацію за допінг. Єлістратов через те, що сталося, точно пропустить чемпіонат світу в Сеулі. Найближчим часом щодо останніх порушників будуть скликані кілька прес-конференцій.

Мілдронат з 1 січня 2016 року входить в список заборонених препаратів, в результаті чого з'явився цілий ряд порушників. Вчора, 7 березня, сьома ракетка світу Марія Шарапова скликала прес-конференцію в Лос-Анджелесі, повідомивши про вжиття мілдроната, за що тенісистці загрожує дискваліфікація до 4 років. Практично відразу контракти зі спортсменкою призупинили всі спонсори.

Читайте також: Російська тенісистка Шарапова здала позитивний допінг-тест

Нагадаємо, раніше позитивну пробу на мілдронат здала біатлоністка збірної України Ольга Абрамова. Також препарат приймав ще один український біатлоніст Артем Тищенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі