Букмекери зробили прогноз на бій українського чемпіона світу Далакяна в Лондоні

Відео
Поділитися
Букмекери зробили прогноз на бій українського чемпіона світу Далакяна в Лондоні Далакян проведе шостий захист титулу © Boxingscene
Артем Далакян проведе поєдинок проти суперника з Коста-Рики.

28 січня в Лондоні на "Вемблі" відбудеться вечір боксу, в рамках якого український чемпіон світу у найлегшій вазі за версією WBA Артем Далакян (21-0, 15 КО) проведе бій проти костариканця Давіда Хіменеса (12-0, 9 КО).

Букмекери очікувано віддають перевагу українському боксу, але вважають, що поєдинок буде складним випробуванням для чемпіона. Коефіцієнт на перемогу Далакяна становить 1,67, а на перемогу Хіменеса – 2,10. Ніча оцінюється коефіцієнтом 13,00.

Найімовірнішою аналітики вважають перемогу Далакяна за очками – 3,25.

35-річний Далакян свій минулий бій провів проти панамця Луїса Консепсьона у листопаді 2021 року та переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді. Це був його п'ятий захист титулу.

Раніше повідомлялося про те, що український боксер Берінчик переміг француза в Лондоні та завоював пояс чемпіона Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі