"Не перетинатимуся з цими людьми": український боксер проведе бій в андеркарді росіянина

Поділитися
Вечір боксу пройде у Лондоні © Фото из соцсетей
Українець і росіянин братимуть участь на одному вечорі боксу.

Український чемпіон WBA у найлегшій вазі Артем Далакян (21-0, 15 КО) повідомив, чому його бій пройде в андеркарті Артура Бетербієва.

"Коли нам пропонували програму, нам не озвучили, що ця людина буде битися в цій же програмі. Навіть не хочу називати ім'я. Я, моя команда, президент клубу, ми не перетинатимемося з цими людьми. Ми не хочемо з ними навіть бачитися. Ми намагатимемося зробити так, що будемо жити в іншому готелі: ставлення до цих людей у мене закрите, питання до цієї людини у мене закрите.

Навіть не хочу розмовляти на цю тему і десь перетинатися із цією людиною. Бо ця людина товаришує з тим Кадировим. І все, цю тему закрито. Я відстоюю свої інтереси, прапор України, Україну, свій пояс та промоутерську компанію. Я боксую останнім, мій бій буде після нього. Я виходжу у свій простір, це мій час. Я вийшов, відбоксував. Постараюся виграти. Привезу назад пояс чемпіона до України – це найголовніше”, – сказав Далакян.

Нагадаємо, Далакян вийде на ринг проти претендента із Коста-Ріки Давида Хіменеса (12-0, 9 KO). Поєдинок пройде 28 січня в рамках вечора боксу на "Уемблі" в Лондоні, де головним поєдинком стане бій росіянина Артура Бетербієва з Ентоні Ярдом.

35-річний Далакян свій минулий бій провів проти панамця Луїса Консепсьона у листопаді 2021 року та переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді. Це був його п'ятий захист титулу. Усього на рахунку Далакяна 21 перемога (15 – нокаутом) без поразок.

Раніше повідомлялося про те, що відомий промоутер відмовився підписувати російських боксерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі