Букмекери вважають Україну фаворитом у матчі проти Албанії

Поділитися
Букмекери вважають Україну фаворитом у матчі проти Албанії Матч відбудеться 3 червня © ФФУ
Аналітики вірять у перемогу команди Шевченка.

Збірна України з футболу 3 червня проведе контрольний поєдинок, в якому зустрінеться проти Албанії. На думку букмекерів, у даному матчі перевага на боці української команди. Так, на перемогу підопічних Андрія Шевченка можна поставити з коефіцієнтом 1,85. Успіх суперників національної збірної України оцінюється в 4,3, а ймовірність нічийного результату – 3,55.

Зазначимо, що товариська зустріч між командами України та Албанії відбудеться в неділю, 3 червня, на стадіоні "Каміль Фурньє" у французькому Евіані. Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом.

Раніше повідомлялося про те, що футбольний товариський матч Україна - Албанія знаходиться під загрозою зриву через не відповідність арени нормам стадіонів, які прийматимуть матчі збірних. На ній немає глядацьких місць. Однак, на думку Міжнародної федерації футболу (ФІФА), стадіон "Каміль Фурньє" цілком підходить для проведення поєдинків такого рівня, а матч має відбутися у вказаний час.

У січні пройшло офіційне жеребкування нового футбольного турніру для збірних, який покликаний замінити товариські матчі Ліги націй.

Збірна України потрапила в групу 1 другого дивізіону, де її суперниками стали збірні Чехії та Словаччини, а перші матчі відбудуться вже цієї осені.

Нагадаємо, вчора, 31 травня, збірна України зіграла внічию з командою Марокко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі