Футбольний товариський матч Україна - Албанія знаходиться під загрозою зриву

Поділитися
Футбольний товариський матч Україна - Албанія знаходиться під загрозою зриву Матч повинен пройти 3 червня © ФФУ
Проблема в приймаючому стадіоні.

Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко повідомив про те, що товариський матч зі збірною Албанії, запланований на 3 червня у французькому Евіані, під загрозою зриву через не відповідность арени з нормами стадіонів, які прийматимуть матчі збірних. На ній немає глядацьких місць. Шевченко покладає провину за ймовірний зрив матчу на агента, який спрацював непрофесійно при організації поєдинку.

"У нас будуть маленькі зміни по другій грі, вона зараз під питанням. Гра з Албанією повинна була відбутися в Швейцарії. У зв'язку з тим, що швейцарці не дали можливість провести другу гру на їх території, агент перевів гру у Францію. Але стадіон, який він надав, не відповідає рівню двох збірних.

Там, навіть неможливо було розмістити глядачів. ФФУ направила лист до ФІФА. Ми написали всі причини. Така ж думка у головного тренера Албанії. Подальше рішення за ФІФА. Або гра не відбудеться, або агент знайде відповідне поле", - цитує Шевченка Footboom.com.

Нагадаємо, 31 травня в Швейцарії українці зіграють спаринг проти Марокко, а на 3 червня був запланований матч проти Албанії.

Раніше збірна України з футболу розпочала черговий тренувальний збір в Харкові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі