Букмекери вважають "Динамо" фаворитом матчу за Суперкубок України

Поділитися
Букмекери вважають "Динамо" фаворитом матчу за Суперкубок України Ярмоленко і Срна в черговий раз зустрінуться на полі © lenta-ua.net
14 липня "Динамо" і "Шахтар" увосьме розіграють Суперкубок в очному протистоянні.

Завтра, 14 липня, в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України, в якому "Динамо" зіграє з "Шахтарем".

Букмекери в цьому протистоянні одноголосно віддають перевагу чемпіону країни. Наприклад, компанія William Hill на перемогу "Динамо" дає коефіцієнт 2,30, на перемогу "Шахтаря" - 2,80, а на нічию після закінчення 90 хвилин матчу - 3,20. Трохи вище оцінює шанси "Шахтаря" Bwin: 2,65 - на "гірників", 2,40 - на киян та 3,30 - на нічию. А найбільший зазор між суперниками можна зустріти у Unibet (2,30 - "Динамо", 3,10 - "Шахтар", 3,50 - нічия).

Відзначимо, що "Шахтар" вигравав Суперкубок шість разів, тоді як "Динамо" - п'ять. Цікаво, що нікому з інших українських клубів завоювати цей трофей не вдавалося. По разу зробити це намагалися донецький "Металург", "Ворскла", "Таврія" і "Чорноморець".

В очних протистояннях за Суперкубок "Динамо" і "Шахтар" перетиналися сім разів. Перевага у вигляді чотирьох перемог - на боці киян. При цьому чотири рази переможець у матчах українських грандів визначався в серії пенальті, але тут рівність - по дві перемоги у кожної з команд.

Читайте також: Міжсезоння: Сидорчук приніс перемогу "Динамо", дубль Тейшейри не допоміг "Шахтарю"

Нагадаємо, в матчі за Суперкубок України "Динамо" і "Шахтар" розіграють один мільйон гривень: 65% - переможцю, 35% - команді, яка програє.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі