Суперкубок України: "Динамо" і "Шахтар" розділять мільйон

Поділитися
Суперкубок України: "Динамо" і "Шахтар" розділять мільйон Суперкубок розіграють "Динамо" і "Шахтар"
На матч за Суперкубок продано вже понад 8 тисяч квитків, а за грою буде спостерігати офіцер безпеки УЄФА.

14 липня в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України, в якому чемпіон і володар Кубка країни київське "Динамо" зустрінеться зі срібними призером і фіналістом кубкового турніру донецьким "Шахтарем".

Прем'єр-ліга озвучила призовий фонд матчу - один мільйон гривень. 65% від цієї суми отримає переможець, а 35% - відповідно програвший.

Також організатори зустрічі оголосили кількість квитків, замовлених клубами-учасниками матчу: "Шахтар" запросив для своїх фанів 4998 квитків, а "Динамо" - на 77 менше (4921). Вже продано понад 8 тисяч квитків, їх вартість - від 50 до 350 гривень.

У коментарі Sport.ua генеральний директор УПЛ Петро Іванов зазначив, що на матчі буде присутній офіцер безпеки УЄФА, який потім дасть звіт у європейський футбольний союз про можливість проведення міжнародних зустрічей в Одесі: "Ми розуміємо всю нашу відповідальність під час проведення цього матчу. До нас звернувся голова Одеської області Саакашвілі, консультувалися з ФК "Чорноморець", правоохоронними органами, сподіваємося, що нам вдасться уникнути тих моментів, які можуть перешкодити проведенню матчу. Ми зробимо все, що від нас залежить для безпечного проведення цього поєдинку".

Початок матчу - о 21:00. У прямому ефірі покажуть його ТРК "Україна" і "Футбол 1". Глава телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" Олександр Денисов зазначив, що поєдинок буде показаний 15-ма камерами, 2 з яких "супер-слоу", що є стандартом плей-офф Ліги чемпіонів.

Раніше зазначалося, що ФФУ посилить контроль безпеки на вході в стадіон. Зокрема, буде зроблено кілька кілець оточення, щоб максимально обмежити кількість піротехніки на стадіоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі