Букмекери впевнені, що Україна здолає Сан-Марино з різницею у чотири м'ячі

Поділитися
Букмекери впевнені, що Україна здолає Сан-Марино з різницею у чотири м'ячі Українці перебувають у відмінному настрої перед матчем з аутсайдером
Напередодні поєдинку з одним з аутсайдерів європейського футболу букмекерські контори готові сперечатися лише про те, скільки ж саме м'ячів українці зуміють забити Сан-Марино.

У матчі відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 між Україною і Сан-Марино, який відбудеться 6 вересня у Львові, букмекери впевнені у перемозі господарів із різницею в як мінімум 4 м'ячі.

На цю подію контори готові прийняти ставки з коефіцієнтом 1,3. Якщо ви впевнені в тому, що підопічні Михайла Фоменка заб'ють на один м'яч більше, і при цьому не пропустять, можете поставити й заробити суму, помножену на показник 1,6.

При цьому спортивні аналітики не можуть точно передбачити, коли ж почнуть забивати українці - вони котирують тимчасові періоди з 1-ї по 14-ту хвилини з 15-ї по 90-ту: на цю подію можна поставити з коефіцієнтом 1,85.

Зазначимо, що у групі Н збірна Сан-Марино лише один раз пропустила менше чотирьох разів - одного разу це сталося це в матчі з Молдовою 16 жовтня 2012 року на домашньому стадіоні (0:2) і в поєдинку з Чорногорією 15 листопада у гостях (0:3). Українці ж вже здобували великі перемоги у нинішньому відбірковому циклі, і над лідером турніру Чорногорією.

Нагадаємо, що матч Україна - Сан-Марино відбудеться 6 вересня о 21:00 на львівському стадіоні "Арена-Львів". !zn

Читайте також:

Фоменко запевнив, що його підопічні будуть поважати непрофесіоналів з Сан-Марино

"Динамо" відмовило "Зеніту" в купівлі Ярмоленка за 27 мільйонів євро

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі