Британський комік кинув у Блаттера пачкою доларів

Відео
Поділитися
Британський комік кинув у Блаттера пачкою доларів Блаттеру дали грошей на ЧС-2026
Поки ще президент ФІФА залишив прес-конференцію, а гумориста затримала поліція.

Британський комедійний актор Саймон Бродкін перед початком прес-конференції Зеппа Блаттера в Цюріху, присвяченій виконкому ФІФА, кинув пачкою доларів у бік поки ще президента міжнародної футбольної асоціації.

Через це початок заходу перенесли, а Блаттер покинув приміщення, сказавши "Тут потрібно прибратися". Бродкін спершу поклав пачку доларів на стіл і заявив, що це "на проведення чемпіонату світу з футболу 2026 року в Північній Кореї". А потім кинув ще одну упаковку в бік Блаттера. Зараз комік узятий під варту швейцарською поліцією.

Зазначимо, що на виконкомі ФІФА була визначена дата майбутніх виборів президента організації - 26 лютого 2016 року. Блаттер заявив, що не буде виставляти свою кандидатуру.

Читайте також: Дієго Марадона буде претендувати на посаду президента ФІФА

Нагадаємо, наприкінці травня у ФІФА розгорівся корупційний скандал, в результаті якого було заарештовано кілька високопоставлених чиновників організації, а також почалося масштабне міжнародне розслідування. Глава ФІФА Зепп Блаттер, переобраний на п'ятий термін на тлі скандалу, на початку червня заявив про рішення піти у відставку, проте за регламентом організації виконує обов'язки президента федерації до наступних виборів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі