"Брага" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 7 квітня

Поділитися
"Брага" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 7 квітня "Шахтар" буде боротися за вихід в півфінал © ФК Шахтер
"Гірники" на виїзді проведуть перший чвертьфінальний матч Ліги Європи.

Сьогодні, 7 квітня, донецький "Шахтар" проведе перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи. На виїзді "гірники" зіграють з "Брагою".

Обидві команди мають досвід успішних виступів у Лізі Європи ("Шахтар" вигравав тоді ще Кубок УЄФА в 2009 році, а "Брага" грала у фіналі в 2011-му) і хочуть повторити свій успіх. До речі, і "Шахтар", і "Брага" в чвертьфіналі Ліги Європи грають вперше з тих успішних для себе сезонів.

На попередній стадії, нагадаємо, "Шахтар" пройшов "Андерлехт", тоді як "Брага" вибила з боротьби за трофей "Фенербахче".

Відзначимо, що "Шахтар" і "Брага" вже грали один з одним, але в рамках групового етапу Ліги чемпіонів 2010-2011. Тоді "Шахтар" двічі виграв - 3:0 в гостях і 2:0 вдома. Крім того, у тому ж сезоні "Брага" грала з київським "Динамо" - якраз на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи. Португальцям вдалося пройти киян завдяки виїзному голу - 0:0 і 1:1.

Варто відзначити, що "Брага" не програла вдома жодного з тринадцяти останніх матчів у всіх турнірах, а також жодного з п'яти єврокубкових матчів на своєму полі. У той же час "Шахтар" ще жодного разу не поступився в поточному плей-офф Ліги Європи.

"Шахтар" у цій зустрічі не зможе розраховувати на Кучера, який отримав червону картку в попередньому матчі "гірників". Таким чином, його місце в центрі оборони займе або Ордець, або Кривцов. Також не допоможуть "гірникам" травмовані Шевчук і Азеведо. Зате відновився після травми і зможе вийти на поле Ракицький.

"Брага" перед грою втратила нападника Руї Фонте, захисника Джавана, півзахисників Алана і Жозуе.

"Брага" - "Шахтар"

Четвер, 7 квітня, Брага, "Брага Мунісіпал", 22.05

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Брага": Матеус, Байяно, Андре Пінту, Рікарду Феррейра, Марсело Гойяно, Луїс Карлос, Вукчевич, Мауро, Рафа Сілва, Педру Сантуш, Хассан.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Малишев, Марлос, Коваленко, Тайсон, Феррейра.

Арбітр - Йонас Ерікссон (Швеція)

Нагадаємо, букмекери в першій грі віддають невелику перевагу господарям поля: коефіцієнт на перемогу "Браги" - 2,50, тоді як на успіх "Шахтаря" - 2,95, а ось нічийний результат вважається малоймовірним - 3,25.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі