Бої Володимира Кличка знову транслюватимуть у Росії

Поділитися
Бої Володимира Кличка знову транслюватимуть у Росії Бої Володимира Кличка знову будуть показані по російському ТБ © klitschko-brothers.com
Менеджер українського боксера вважає, що в Росії у його підопічного є чимало шанувальників. Тому цілком можливо, що незабаром росіяни стануть свідками нових перемог українця.

Бої українського боксера Володимира Кличка знову будуть транслюватися в Росії після того, як попередній поєдинок українця проти австралійця Алекса Липаи 26 квітня обійшов увагою росіян.

Про це заявив менеджер Кличка-молодшого Бернд Бенте. За його словами, спорт повинен об'єднувати людей.

"Сподіваюся, що бої Володимира знову показувати на російському телебаченні, адже спорт об'єднує людей, а у Кличка багато шанувальників в Росії", - зазначив Бенте.

Нагадаємо, поєдинки українця транслювалися на російському каналі Росія в прямому ефірі. Проте напередодні зустрічі з Алексом Липаи Кличко заявив, що цей матч не буде показаний. Тоді українець мотивував своє рішення посилилася антиукраїнською пропагандою на російському ТБ.

Бенте додав, що найближчим часом цілком реальна зустріч Кличка з росіянином Олександром Повєткіним-в рамках матчу реваншу.

Нагадаємо, що найближчий бій володимир Кличко проведе 15 листопада в Гамбурзі - його суперником буде претендент на пояс чемпіона IBF болгарин Кубрат Пулєв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі