"Бостон" залишив без діла зоряний "Піттсбург" Малкіна і Кросбі

Відео
Поділитися
"Бостон" залишив без діла зоряний "Піттсбург" Малкіна і Кросбі "Бостон" продемонстрував свою міць супернику © bostonglobe.com
У фіналах Західної та Східної конференцій Національної хокейної ліги визначилися фаворити протистоянь.

"Бостон Брюїнз" здобули дві виїзні перемоги на старті фінальної серії конференції "Схід" над "Піттсбург Пінгвінз", в якому виступають одні з головних зірок Ліги - росіянин Євген Малкін і канадець Сідні Кросбі.

У другому поєдинку "Бостон" і зовсім декласував зіркову команду з Пенсільванією - 6:1. У першій грі гості були трохи скромнішими - 3:0. Таким чином, на домашній лід "ведмедики" повертаються у відмінному настрої, ведучи у серії 2-0.

Поєдинок розпочався для "пінгвінів" геть погано: лідер Кросбі подарував шайбу Бреду Марчанду на чужій синій лінії і суперник викотився на побачення Томашем Вокоуном - 1:0. Така невдача вже на першій хвилині зустрічі повністю збентежила господарів льоду. До першої перерви шайба ще тричі побавала в їхніх воротах, і лише одного разу "Піттсбург" засмутив Туукку Раска. Причому останній гол невдахи пропустили за 9 секунд до кінця періоду, що може ввести в оману будь-який колектив.

Маючи таку перевагу, "Бостон" став грати з огляданням на свої ворота, що не дозволило потужній атаці "Піттсбурга" (165 шайб у 48 матчах "регулярки" - найкращий показник Ліги) проявити себе. Командна гра у "пінгвінів" не клеїлася, а лідери Малкін і Кросбі також мовчали.

У третьому періоді за допомогою колишньої зірки "Піттсбурга" Яромира Ягра "ведмедики" остаточно остудили запал суперника: чех віддав пас на Патріса Бержерона, який у блискучому стилі обіграв Марка-Андре Флері - 5:1. Ну а переможну крапку у матчі поставив Джон Бойчук.

У фіналі Західної конференції "Чикаго", нехай і в більш напруженій боротьбі, захопив лідерство у серії з чинним володарем Кубка Стенлі "Лос-Анджелес Кінгз" - 2-0. У першій грі "чорні яструби" виграли 2:1, а в другій відсвяткували більш впевнену перемогу - 4:2.

Треті матчі півфінальних серії плей-офф відбудуться 4 червня (Лос-Анджелес) і 5 червня (Бостон). !zn

Читайте також:

Федотенко готується до повернення у "Донбас"

Збірна України з хокею вирушить на чемпіонат світу у корейський Сеул

З наступного сезону чемпіонат України з хокею може стати молодіжним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі