Боксери "Українських Отаманів" чотири місяці не отримують зарплатню

Поділитися
Боксери "Українських Отаманів" чотири місяці не отримують зарплатню Боксери не отримують гроші за свою роботу © facebook.com/UkraineOtamans
Незважаючи на успішні результати у Світовій серії боксу, українські боксери не можуть отримати гроші, як належить за контрактом. Команду спонсорує регіонал Володимир Продивус.

Боксери команди "Українські Отамани", яка виступає у Світовій серії боксу, вже кілька місяців не отримують зарплатню, яка належить їм за контрактом.

Про це стверджує видання "Чемпіон" з посиланням на власні джерела.

Повідомляють, що у нинішньому сезоні зарплатню отримували лише легіонери команди, яких наразі в "Отаманів" зібралося близько 10 осіб. Також без грошей сидять і тренери команди.

Нагадаємо, що перший поєдинок сезону-2013/14 українці провели 17 листопада проти "Американських Нокаутерів". Здобувши перемогу у тій зустрічі, команда видала п'ятиматчеву переможну серію. На сьогоднішній день "Українські Отамани" лідирують у групі А без єдиної поразки.

Примітно, що черговий матч - проти "Боксерів Німеччини", запланований на 31 березня у Києві, було перенесено на 14 лютого на прохання німецької сторони. Наступний поєдинок команди відбудеться 7 лютого в Аргентині. Там українці поміряються силою з місцевими "Кондорами".

Зазначимо, що основним інвестором команди є народний депутат від Партії Регіонів Володимир Продивус, який за сумісництвом ще й очолює Федерацію боксу України. !zn

Читайте також:

"Російський Витязь" Повєткін вийде на ринг через півроку після поразки від Кличка

Помер глава WBC Хосе Сулейман, який очолював боксерську організацію майже сорок років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі