Блохін: Газзаєв повинен був піти у відставку

Поділитися
Колишній наставник збірної України Олег Блохін розкритикував роботу головного тренера київського «Динамо» Валерія Газзаєва, заявив, що той повинен був піти у відставку після нічиєї у стартовому поєдинку Ліги Європи з білоруським «БАТЕ». Про це він розповів в інтерв'ю «Газете по-киевски», яке було опубліковано в понеділок, 20 вересня.
Колишній наставник збірної України Олег Блохін розкритикував роботу головного тренера київського «Динамо» Валерія Газзаєва, заявив, що той повинен був піти у відставку після нічиєї у стартовому поєдинку Ліги Європи з білоруським «БАТЕ». Про це він розповів в інтерв'ю «Газете по-киевски», яке було опубліковано в понеділок, 20 вересня.«Якщо дивитися на результати, то звільнення Газзаєва цілком логічне. Він поки що не виконав жодного поставленого завдання. Більше того, я вам скажу як уболівальник, киянин і людина, яка багато років віддала "Динамо", - мені неприємно дивитися на це неподобство. Всі ж бачать, що у команди проблеми з фізикою. Вона грає спалахами - 20 хвилин відбігала і все», - розповів Блохін. За його словами, багато гравців «Динамо» взагалі виходять на поле без бажання боротися. «Я вже не кажу про незрозумілу селекцію. Хоч один з легіонерів, куплений при Газзаєві, заграв як слід? Андре і Гільєрме взяли на лавці сидіти? І це тільки ті проблеми, які на поверхні», - додав Олег Блохін. Він додав, у ситуації, коли Валерій Газзаєв подав у відставку, наставник «Динамо» повинен був йти до кінця. «Раз вже сказав "йду", то тримай слово, ти вже не хлопчик. Тим більше, що заява його було цілком усвідомленою, а не суто емоційною. І хоча президент умовив тебе залишитися, ти вже втратив довіру гравців і вболівальників, коли сказав, по суті, "не хочу більше працювати в цій команді". Я, наприклад, за свої слова відповідав. Сказав, що піду зі збірної України - і пішов, не дивлячись на те, що мене багато хто відмовляв», - відзначив Блохін. Він вважає, що зараз неможливо передбачити майбутнє Валерія Газзаєва у «Динамо». «Може відбутися все що завгодно. Ймовірно, після всіх цих подій команда отримала хорошого прочухана, почне грати і про відставку головного тренера всі забудуть. А можливий і поганий сценарій - підуть поразки, і Газзаєв не дотягне навіть до зими. Нам не залишається нічого іншого, як повірити Ігорю Суркісу. Він краще за всіх знає реальний стан справ у "Динамо". І якщо продовжує довіряти Газзаєву, значить бачить вихід із становища, що склалося», - підсумував Блохін. Нагадаємо, напередодні у стартовому поєдинку Ліги Європи у групі Е «Динамо» зіграло внічию з білоруським «БАТЕ» 2:2. Після матчу наставник киян Валерій Газзаєв заявив про намір подати у відставку. «Все дуже погано. Результат нас не влаштовує, гра у другому таймі теж. Якщо все так погано, то винна одна людина - головний тренер. Завтра я спробую зв'язатися з президентом і будемо вирішувати це питання», - сказав тренер. За даними ЗМІ, у роздягальні після матчу він навіть попрощався з гравцями. Тим не менше, Ігор Суркіс пізніше сказав, що не має наміру звільняти головного тренера і не задовольнив його прохання про відставку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі