Блохін зізнався, що хоче якомога швидше забути невдалий рік у "Динамо"

Поділитися
Блохін зізнався, що хоче якомога швидше забути невдалий рік у "Динамо" Блохін хоче швидше забути 2013-й
Головний тренер "Динамо" не став проводити глибокий аналіз свого річного перебування на тренерському містку киян, проте резюмував: період був не зовсім успішним.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін після матчу 1/16 фіналу Кубка України з донецьким "Металургом" зізнався, що хоче якомога швидше забути те, що відбувалося з командою з моменту його призначення на посаду головного тренера в кінці вересня 2012-го.

"Чесно кажучи, я хотів би цей рік взагалі забути. Тому що 2013 рік складається незрозуміло. Тому для мене особисто цей рік треба пропускати", - заявив наставник.

"Хоча, думаю, кінцівка буде кращою, ніж його початок", - оптимістично припустив Блохін.

Нагадаємо, кияни здолали в 1/16 фіналу донецький "Металург" 3:2, однак при цьому вдалий матч поки навряд чи може перекрити негативні враження від ігри динамівців у чемпіонаті Прем'єр-ліги і єврокубках.

"Була кубкова гра, яка відрізняється від матчів чемпіонату. Думаю, заслужено перемогли, хоча могли здатися - важка перемога. Хоча ті моменти, які створюємо і не використовуємо - вони створюють напруженість у кінцівці. Але ми пройшли в наступне коло, і тепер будемо готуватися до матчу чемпіонату у Полтаві", - Блохін прокоментував зустріч із "Металургом".

При цьому наставник не зміг відповісти на питання журналістів, що сталося з гольовим чуттям Брауна Ідейє, який не зумів реалізувати кілька вигідних моментів у матчі з "Металургом".

"Що відбувається? Ідейє грає у футбол. Ви ж пропонуєте показати футболістам мої голи, а наприклад, якщо почитаєте Мілевського, виходить, що тільки "я" і "я" кажу. Покажу свої голи Ідейє - знову скажуть, що я кажу "я", і "я". Є модель гри, є футболісти. Під них і потрібно підлаштовуватися. Я не розумію, ви прямо з інтернету мені зараз питання ставите? Зараз ще Моуріньо процитуєте...", - у притаманному собі різкому стилі прокоментував ситуацію з нападаючим Блохін.

Нагадаємо, після серії невдач у першості Прем'єр-ліги і поразки від "Генка" на старті групового турніру Ліги Європи почастішали розмови про відставку Блохіна. Зокрема, за інформацією ЗМІ, її вимагали спонсори "Динамо". Між тим, Ігор Суркіс висловив повну довіру головному тренеру. !zn

Читайте також:

Мілевський назвав Блохіна людиною, який "тільки п'є каву і палить цигарки"

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі