Блохін заявив, що в "Динамо" йому не вистачило часу"

Поділитися
Блохін заявив, що в "Динамо" йому не вистачило часу" Блохін впевнений, що зміг би виправити ситуацію в "Динамо" © football.ua
Український тренер торкнувся теми свого звільнення з київського гранда.

Олег Блохін впевнений, що міг би досягти позитивних результатів у керма "Динамо", якщо б отримав більше часу на будівництво команди.

"Вважаю, що мені просто не вистачило часу. Сергію Реброву можу побажати тільки успіхів, більше нічого. Мені ж не вистачило часу. Результату не було, але ми до нього прийшли б, якби було більше часу. Зовсім трохи більше. У Рамоса "Дніпро" на третій-четвертий рік заграв. Луческу на п'ятий рік хотіли звільнити. Не завжди відразу виходить. У когось швидше, у когось повільніше.

У нас була перебудова команди, прийшло дуже багато нових гравців, вони поступово вливалися, розуміли структуру гри. Новачки, в підсумку, освоїлися вже після того, як я пішов. Драгович заграв, Ленс заграв. Мбокані - теж", - підкреслив український тренер.

"Тремулінас – не підійшов, а Рафаеля брали ще при Сьоміні. Він у нас грати не хотів. Я пам'ятаю, як перед грою він незрозуміло себе повів. Я через перекладача питаю: "Ти вийдеш?". Він відповідає: "Так, все окей". Потім через 15 хвилин показує, мовляв, міняйте, у мене тут тягне щось. Він з самого початку хотів повернутися в Німеччину. Почали залучати Женю Макаренко, він заграв не гірше Тремулінаса. А француз не зміг перебудуватися, у нього інша гра трохи. Він був більше націлений на атаку, а в обороні грав слабше. У "Севільї" у нього до цих пір великі проблеми в захисті".

"Я думаю, дали б мені трохи часу – команда показала б себе краще, але зараз міркувати про це немає сенсу".

Читайте також: Блохін не отримував пропозиції очолити збірну Ізраїлю

Олег Блохін керував "Динамо" з вересня 2012 року, проте в квітні 2014-го фахівець був відправлений у відставку, а його місце зайняв Сергій Ребров, який привів команду до чемпіонства в Прем'єр-лізі і вивів у плей-офф Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі