Блохін не отримував пропозиції очолити збірну Ізраїлю

Поділитися
Блохін не отримував пропозиції очолити збірну Ізраїлю Блохін залишається без роботи
Український тренер обурений чутками про свої фінансові запити.

Олег Блохін спростував інформацію про те, що отримав пропозицію очолити збірну Ізраїлю, але при цьому висунув "астрономічні фінансові умови".

"Ніхто поки з ізраїльської федерації до мене не звертався, і я ні з ким нічого не обговорював. Якщо надійде пропозиція - поговоримо. Все інше - ні на чому не засновані чутки.

Неприємно, коли хтось афішує завідомо неправдиву інформацію як про переговори, так і про нібито пред'явлені мною захмарні фінансові вимоги", - підкреслив Блохін в коментарі "Спорт-Експрес в Україні".

При цьому тренер сказав, що від переговорів з ізраїльською федерацією відмовлятися не став би: "З моєї точки зору, перешкод до переговорів немає. Звернуться до мене представники ізраїльської федерації - поговоримо безпосередньо. Але вважаю за потрібне підкреслити, що поки у нас не було ніяких контактів. Абсолютно...".

Нагадаємо, останнім місцем роботи Блохіна було київське "Динамо", звідки тренера відправили у відставку в квітні 2014 року. При Блохіні "Динамо" не виграло жодного трофея і вперше в історії українських чемпіонатів опустилося нижче другого місця. Також Блохін встановив антирекорд поразок київського клубу в УПЛ - 12 у 44 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі