Бій Ломаченко – Лінарес може пройти 12 травня

Поділитися
Бій Ломаченко – Лінарес може пройти 12 травня Бій відбудеться в легкій вазі © lomachenko.com
Венесуелець готовий до поєдинку проти українця.

Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Хорхе Лінарес (44-3, 27 КО) звернувся до Василя Ломаченка (10-1, 8 КО).

"Ломаченко, знаю, ти готовий битися 12 травня. Я теж готовий. Не хочу, щоб політика завадила проведенню нашого бою. Попрошу промоутера зробити бій 12 травня. Заради вболівальників боксу", – написав Лінарес.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Golden Boy Promotions проти дати бою 12 травня, так як на цей день запланований повтор реваншу Геннадія Головкіна і Сауля Альвареса, який є клієнтом цієї компанії.

Зазначимо, що згідно інформації Boxing News 24, замість Лінареса Ломаченко 12 травня може зустрітися з 36-річним мексиканцем Реєм Бельтраном (34-7-1, 21 КО), який 16 лютого в бою з Паулюсом Мозесом (40-3, 25 KO) посперечається за вакантний титул WBO в легкій вазі.

Також джерело припускає, що бій Ломаченко - Лінарес відбудеться не 12 травня, а в кінці 2018 року. Переможець забере титули WBO, WBA, а також стане чемпіоном світу за версією журналу The Ring.

У своєму останньому бою в ніч на 10 грудня Ломаченко здобув чергову гучну перемогу в Нью-Йорку, змусивши капітулювати після шостого раунду кубинця Гільєрмо Рігондо. Останній став третім небитим суперником у послужному списку українця.

Раніше повідомлялося, що Василь Ломаченко увійшов в топ-10 боксерів планети за версією WBN.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі