"Біля Лимана було дуже страшно": арбітр УПЛ розповів про те, як воює проти російських окупантів

Поділитися
Пономаренко (праворуч) закінчив судити у 2012 році © Футбол 24
Ексрефері знаходиться на східній ділянці фронту.

Відомий футбольний лайнсмен української Прем'єр-ліги Ігор Пономаренко розповів, як захищає країну від російських окупантів.

"Раніше були проблеми зі зброєю. Сидиш у окопі, а на тебе летить все, що можна: авіація, танки, різні види озброєння. А від нас у відповідь самотній постріл міномета. Звідти "бабах-бабах-бабах", а від нас тільки легкий "бах", зараз тенденція позитивна, але ми все ще потребуємо зброї. У Яровій, поряд з Лиманом пройшов бойове хрещення. Тільки приїхали, навіть до своєї позиції не дійшли. А нас уже добряче накрили мінометами.

Над нами літали безпілотники, які виконували роль коригувальників мінометів. Декілька хлопців змістилися вбік і фактично забрали вогонь від основної групи. Сховалися у селі. Інакше нас би убивали… Війна – річ максимально серйозна. Тут не усі витримують. Коли потрапляєш під перший обстріл, то хоч би яким мужнім був – страх керує тобою. Мені 54 роки, але я не соромлюся визнати – у Яровій мені було так страшно!", - повідомив Пономаренко "Футбол 24".

Пономаренко є відомим ексарбітром, який раніше працював на матчах чемпіонату України з футболу. Лайнсмен обслуговував матчі за участю "Шахтаря", "Дніпро", "Динамо" та "Металіста".

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Місто Лиман розташоване на Донеччині, а з кінця травня знаходиться під російською окупацією.

Раніше повідомлялося про те, що український футбольний арбітр перебуває у полоні у російських окупантів у Маріуполі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі