Рефері з Нової Каховки розповіла про своє перебування у полоні у російських окупантів

Поділитися
Рефері з Нової Каховки розповіла про своє перебування у полоні у російських окупантів Нова Каховка – місто в Херсонській області © ТСН
Українка пробула у полоні п'ять днів.

Українська суддя УАФ Ірина Петрова розповіла про своє перебування у полоні у російських окупантів

"Я – клаустрофоб, для мене сидіти у замкнутому просторі – це дуже великий стрес. Мене лякали, що можуть дати від 3-15 діб до 10 років або навіть більше. По-перше, це тому, що ми відмовилися судити їхні футбольні матчі, а друге - я відстоювала позицію нашої країни. Я була і є за Україну. Дев'ятого травня я вийшла в блакитно-жовтій майці з прапором. Напевно, без футболу мені не вистачало адреналіну, хотілося якось показати.

Було дуже страшно. Виходиш із дому і не розумієш, що може бути. Ти видаляєш усі смс та фото, бо боїшся, що хтось прийде до тебе і подивиться якусь інформацію. Але я така людина, що нічого не вилучаю. Що в мене було з початку війни, то в мене лишилося. Можливо це сталося тому, що вони щось у мене знайшли.

Зараз у Новій Каховці залишилися, мабуть, одиниці патріотів, але вони мовчать, знають, як це може скінчитися. Я дуже хвилююсь за своє місто. Наразі там багато колаборантів, які перейшли на їхній бік. Я сподіваюся тільки на краще, вірю в нашу силу, перемогу та ЗСУ. Це може бути не так швидко, це може бути через місяць, два, три, чотири, але я знаю, що все це буде Україна, бо нас ніхто не залишить", – розповіла Петрова у коментарі Футбол NEWS.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

9 травня в окупованій Новій Каховці група людей у цивільному одязі примусово доставила Петрову до відділення поліції, де українку протримали п'ять днів. Пізніше суддю відпустили додому, після чого її вдалося евакуювати до Києва.

Раніше відомий український легкоатлет розповів про життя в окупованому Херсоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі