Бій Усик – Дюбуа може відбутися у серпні – промоутер

Поділитися
Бій Усик – Дюбуа може відбутися у серпні – промоутер Усик може провести бій проти британця © Sky Sports
Боксери можуть провести поєдинок влітку.

Менеджер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) Егіс Клімас поділився очікуваннями від потенційного бою українця з Даніелем Дюбуа (19-1, 18 КО).

"Ми поки що не розмовляли з командою, тренерами чи менеджерами, але спілкувалися з його промоутерами, і вони запевнили нас, що Дюбуа відновився. У мене трохи інформації, але, схоже, Даніель готовий вийти на ринг у серпні. Було б непогано зробити це у Великій Британії, але й Близький Схід – теж цікава опція. Також ми розмірковуємо над варіантом проведення бою у Польщі – там мешкає багато українців і для нас не було б проблемою зібрати стадіон", – сказав Клімас.

Нагадаємо, бій між Усиком та Дюбуа був призначений ще 12 грудня, але WBA дала українцю час для переговорів про об'єднавчий бій із володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі

Після зриву переговорів команда українця вирішила боксувати із Дюбуа. Кінцевий термін для переговорів минув 2 травня, тому організація відправила бій на промоутерські торги.

Дюбуа має пояс WBA World і є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією організації, яким володіє Усик.

Раніше повідомлялося про те, що в Саудівській Аравії підтвердили переговори вечором боксу за участю Усика та Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі