"Баварія", "Барселона", "Реал" та ПСЖ є фаворитами на вихід у півфінал Ліги чемпіонів

Поділитися
"Баварія", "Барселона", "Реал" та ПСЖ є фаворитами на вихід у півфінал Ліги чемпіонів У боротьбі за трофей залишилося 8 команд © twitter.com/ChampionsLeague
5 і 6 квітня відбудуться перші чвертьфінальні матчі.

Сьогодні, 5 квітня, стартує чвертьфінальна стадія плей-офф Ліги чемпіонів - "Баварія" прийматиме "Бенфіку", а "Барселона" - "Атлетіко". Ще два матчі буде зіграно 6 квітня: "Вольфсбург" - "Реал" і "ПСЖ - "Ман Сіті".

У парі "Баварія" - "Бенфіка" букмекери впевнені в тому, що вийти в півфінал вдасться німецькому клубу: коефіцієнт 1,10 - на прохід "Баварії" і 6,50 - на "Бенфіку". Букмекери не сумніваються і в домашній перемозі німецького клубу (1,20).

Фаворитом другої пари ігрового дня є "Барселона". Каталонці, на думку букмекерів, мають більш високі шанси як на перемогу в домашній грі (1,53 - 3,75 - 7,00), так і на вихід до 1/2 фіналу ЛЧ (1,30 - 3,40).

Також букмекери віддають перевагу "Реалу", причому вірять у перемогу мадридців в гостях. На неї можна поставити з коефіцієнтом 1,67, тоді як на перемогу "Вольфсбурга" - з коефіцієнтом 4,75. Що стосується результату чвертьфінальної дуелі, то успіх "Реала" оцінюється коефіцієнтом 1,12, а успіх "Вольфсбурга" - 5,50.

Найбільш рівною є четверта пара. Так, на перемогу ПСЖ у першій грі можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,70, на нічию - 3,60, а на перемогу "Ман Сіті" - 5,00. У той же час коефіцієнти на вихід у півфінал більш наближені один до одного: 1,44 - на парижан, 2,62 - на манчестерців.

Читайте також: Ліга чемпіонів: "Атлетіко" обіграв ПСВ в серії пенальті

Нагадаємо, київське "Динамо" покинуло Лігу чемпіонів на попередній стадії. Чемпіон України не зумів пройти "Ман Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі