"Динамо" заробило у Лізі чемпіонів більше 20 мільйонів євро

Поділитися
"Динамо" заробило у Лізі чемпіонів більше 20 мільйонів євро "Динамо" вийшло у плей-офф
Став відомий дохід київського клубу від участі в головному клубному турнірі Європи.

Київське "Динамо" вибуло з Ліги чемпіонів, поступившись на стадії 1/8 фіналу "Манчестер Сіті". За 8 матчів в головному клубному турнірі Європи кияни поповнили свій бюджет на більш ніж 20 мільйонів євро.

Згідно схеми розподілу доходів, прийнятої УЄФА в минулому році, київський клуб за виступ в ЛЧ сезону 2015-2016 отримає не менше 23 мільйонів євро. У цю суму входять 12 мільйонів за потрапляння в основну сітку турніру, 4,5 мільйона за три перемоги плюс 1 мільйон за дві нічиї на груповому етапі тунира, а також 5,5 мільйона за вихід у плей-офф.

Крім того, після завершення турніру "Динамо" отримає частину суми в 482,9 мільйона євро, яка буде розподілена згідно з питомою вагою кожного конкретного телевізійного ринку, представленого учасниками ЛЧ.

Зазначимо, що за перемогу в фіналі Ліги чемпіонів УЄФА платить 15 мільйонів євро. А якби "Динамо" зуміло пробитися в чвертьфінал, то заробило б ще 6 мільйонів.

Читайте також: "Динамо" заслужило бути в чвертьфіналі Ліги чемпіонів - Ребров

Нагадаємо, кияни програли "Манчестер Сіті" з рахунком 1:3 за сумою двох зустрічей. Після домашньої поразки гру в Манчестері "Динамо" завершило нульовою нічиєю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі