"Барселона" вийшла у фінал Ліги Чемпіонів вперше за чотири роки

Поділитися
"Барселона" вийшла у фінал Ліги Чемпіонів вперше за чотири роки "Барса" не залишила жодного шансу супернику
Як і очікувалося, "Баварія" не зуміла ліквідувати дефіцит в три голи у другому матчі. Перемога з мінімальним рахунком дала можливість "Барсі" зіграти у фіналі.

"Барселона" поступилася у другому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів "Баварії" 2:3, але за сумою двох матчів опинилася у фіналі турніру. Основний крок у напрямку до Берліну "блаугранас" зробили у себе на полі, коли розгромили баварців 3:0.

В останній раз каталонці грали у вирішальному поєдинку кубку в сезоні-2010/11. Тоді, нагадаємо, вони здолали у фіналі "Манчестер Юнайтед" 3:1.

"Баварія" відкрила рахунок вже на 8-й хвилині - відзначився Мехді Бенатиа. Проте вже на 15-й хвилині Неймар зрівняв рахунок, після чого мюнхенцям для виходу у фінал потрібно було забивати ще чотири рази. А в кінці першої півгодини гри бразильський форвард оформив дубль, по суті, перетворивши залишок зустрічі на формальність.

Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Матч

"Баварія" (Німеччина) – "Барселона" (Іспанія) – 3:2 (1:2)

Перший матч - 0:3.

Голи: Бенатіа, 8 (1:0). Неймар, 15 (1:1). Неймар, 29 (1:2). Левандовський, 59 (2:2). Мюллер, 74 (3:2).

"Баварія": Нойер, Рафінья, Боатенґ, Бенатіа, Бернат, Мюллер (Ґьотце, 87), Хабі Алонсо, Лам (Роде, 68), Швайнштайґер (Хаві Мартінес, 87), Тіаґу Алькантара, Левандовський.

"Барселона": тер Штеґен, Даніел Алвес, Піке, Жорді Альба, Маскерано, Іньєста (Хаві, 75), Серхіо Бускетс, Ракітіч (Матьє, 71), Суарес (Педро, 46), Мессі, Неймар.

Попередження: Рафінья, 40. Тіаґу Алькантара, 45+2. Ракитич, 64. Левандовський, 76. Хабі Алонсо, 81. Роде, 84. Педро, 85.

Суддя: Клаттенбург (Англія).

12 травня. Мюнхен. "Алльянц-Арені".

Для "Барселони" нинішнє потрапляння у фінал - четверте, починаючи з сезону-2005/06, часів відродження та лідерства клубу на міжнародній арені. Перемогою у поточному розіграші каталонці реваншировались за поразку від "Баварії" у півфіналі два роки тому.

Фінал Ліги Чемпіонів пройде 6 травня. Суперник "Барселони" визначиться завтра в Мадриді в поєдинку Реал - Ювентус.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі