"Барселона" - "Баварія": анонс, де дивитися матч 6 травня

Відео
Поділитися
"Барселона" - "Баварія": анонс, де дивитися матч 6 травня "Барселона" і "Баварія" зіграють 6 травня на "Камп Ноу" © Barcelona FC
Протистояння колишній і нинішній команд Хосепа Гвардіоли стане самим захоплюючим в Лізі Чемпіонів 2014/15.

Зустріч двох провідних європейських команд стане справжньою прикрасою цьогорічного плей-офф Ліги Чемпіонів. "Барселона" і "Баварія" має намір повернути собі титули після кількох років перерви.

Примітно, що в сезоні-2012/13, який став для баварців переможним у Лізі, в 1/2 фіналу команда прибрала зі свого шляху саме "Барсу". Тоді очолювані Юппом Хайнкессом німці розгромили каталонців - 4:0 вдома та 3:0 на виїзді.

Однак та "Барса" була знекровлена отстутствием головного тренера Тіто Віланова, який прийшов на зміну якраз Гвардіолі, хворів і не міг керувати командою. Зараз же Пеп тренує "Баварію", а "блаугранас" проводять хороший сезон разом з колишнім гравцем Луїсом Енріке біля керма.

Барселона - Баварія

6 травня, середа, 21:45. Барселона, стадіон "Камп Ноу".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Барселона: тер Штеген, Даніел Алвес, Маскерано, Піке, Жорді Алба, Бускетс, Ракітіч, Іньєста, Мессі, Суарес, Неймар.

Баварія: Нойер, Рафінья, Боатенг, Бенатиа, Данте, Бернат, Лам, Хабі Алонсо, Швайнштайгер, Гетце, Мюллер.

Травмовані: Матьє - Алаба, Бадштубер, Рибири, Роббен, Роді.

Під питанням: Левандовський (Баварія).

Суддя: Ріццолі (Італія).

У команди Гвардіоли після розгромної перемоги над "Порту", виграної достроково Срібною салатницей знову виникли проблеми зі складом. Невдалим вийшло повернення на поле Роббена: кращий бомбардир "Баварії" отримав нову травму і пропустить залишок сезону.

Затягується відновлення Рібері. У той же час лазарет чемпіонів Німеччини покинули Бенатиа і Хаві Мартінаc. Іспанець відновлювався після важкої травми протягом восьми місяців і в суботу вперше вийшов на поле в поєдинку з "Байєром".

Читайте також: Конфлікт з Мессі може коштувати Луїсу Енріке місця біля керма "Барселони"

Втім, є і хороші новини: форвард Левандовський, у півфіналі Кубка Німеччини проти "Боруссії" невдало зіткнувся з воротарем дортмундців, отримав перелом носа і верхньої щелепи. Тим не менш гравець рветься на поле і тренується нарівні з партнерами в спеціальній захисній масці.

За "Баварію" свідчить статистика: з восьми єврокубкових матчів з баварцями "Барселона" зуміла виграти лише один (1 перемога та 2 нічиї). Сталося це 8 квітня 2009 року, коли каталонці під керівництвом Гвардіоли розгромили суперника з рахунком 4:0, забивши голи до 43-й хвилині.

Саме початок поєдинку буде ключовим відрізком у протистоянні команд. Найчастіше в Лізі Чемпіонів одна сильна команда обігравала такого ж по силі опонента за рахунок швидких голів. Особливо це стосується плей-офф, де ціна помилки зростає в рази. Нагадаємо, що матч у цьому протистоянні відбудеться 12 травня в Мюнхені. Там баварці в нинішньому сезоні грають практично ідеально.

Читайте також: Кріштіану Роналду вийшов у найкращі бомбардири Ліги Чемпіонів

Напередодні в іншому поєдинку 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів Ювентус виграв у Реала 2:1. На голи Морати і Тевеса "вершкові" відповіли лише одним результативним ударом Кріштіану Роналду. Туринці продовжили домашню безпрограшну серію в нинішньому сезоні до 6 поєдинків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі