"Анжі" відмовився від прав на найдорожчого футболіста у світі

Поділитися
"Анжі" відмовився від прав на найдорожчого футболіста у світі © tacopshq.com
Камерунець Самуель Ето'О покине розташування клубу з російської Махачкали і швидше за все повернеться в один з європейських клубів.

Футбольний клуб "Анжі", який минулого тижня оголосив про суттєве зниження бюджету, досяг принципової домовленості про дострокове розірвання контракту зі своєю головною зіркою і найбільш високооплачуваним гравцем світу - камерунським нападником Самюелем Ето'О, стверджує Sport Italia.

Сторони домовилися розлучитися по-хорошому: камерунець зможе залишити клуб на правах вільного агента. "Анжі" не буде вимагати грошову компенсацію за перехід гравця в інший клуб, так само як і платити йому вихідну допомогу.

Раніше з'являлася інформація, що махачкалінці планували виручити за 32-річного форварда не менше 15 мільйонів євро. Найбільш предметний інтерес до Ето'О проявляють "Інтер" і "Челсі". Сам футболіст заявив, що хотів би знову попрацювати під керівництвом Жозе Моурінью.

Нагадаємо, що Ето'О перейшов в "Анжі" у 2011 році з "Інтера" за 27 мільйонів євро, у Дагестані він отримував рекордну за світовими мірками зарплату - близько 20 мільйонів євро на рік. Зазначимо, що як мінімум половину своєї зарплати футболіст використовував на благодійність - у Камеруні він утримує футбольну школу для бідних дітей.

Нещодавно стало відомо про зміну курсу розвитку махачкалінського клубу, наслідком чого стало різке скорочення обсягів фінансування і бажання розлучитися з високооплачуваними футболістами. При цьому "Анжі" планував утримати у своїх лавах Самюеля Ето'О, який раніше не раз відзначав, що в душі він "справжній дагестанець". !zn

Читайте також:

Кріштіану Роналду випередить Мессі за сумою річної зарплати

"Парі Сен-Жермен" підвищить "непристойну" зарплату Ібрагімовича до 16 млн євро на рік

"Реал" відмовився від купівлі Гарета Бейла, зберігши в бюджеті 120 мільйонів євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі