Андрій Шевченко знаходився поряд із місцем атаки росіян безпілотником у Києві

Поділитися
Андрій Шевченко знаходився поряд із місцем атаки росіян безпілотником у Києві Сталося це наприкінці листопада © УАФ
Екстренер збірної України був неподалік епіцентру вибуху.

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про те, що знаходився поряд із місцем чергової атаки росіян безпілотником по Києву.

"Я був дуже близько в той момент. Приблизно за 2 км від удару. Удару зазнав один з великих електрогенераторів - ми всі знаємо, росіяни намагаються вразити критично важливу інфраструктуру. Відчуття від вибуху було дуже сильним. Наскільки було страшно? Коли я переїжджаю в зону бойових дій, я знаю, що може статися. Це неймовірне почуття, коли ти приїжджаєш туди. Люди страждають, але вони дуже згуртовані. Ми знаємо, що ми повинні робити, ми знаємо, як вижити, ми знаємо, що ми маємо бути разом", - наводить слова Шевченка Sky Sports.

Нагадаємо, Росія продовжує ракетний терор України, обстрілюючи ракетами та безпілотниками важливі об'єкти критичної інфраструктури країни.

За даними командування Повітряних Сил ЗСУ, під час ракетної атаки 16 грудня було здійснено 76 пусків крилатих ракет повітряного та морського базування. Пуски крилатих ракет морського базування окупанти зробили з фрегата "Адмірал Макаров" із акваторії Чорного моря.

Раніше повідомлялося про те, що Шевченко та "Мілан" допоможуть реконструювати стадіон в Ірпені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі