Американські фрістайлісти здобули всі медалі у слоупстайлі, але не наздогнали Канаду

Поділитися
Американські фрістайлісти здобули всі медалі у слоупстайлі, але не наздогнали Канаду Американці пофарбували п'єдестал пошани в лижному слоупстайлі в кольори свого прапора © USA Today
Змагання у лижному слоупстайлі на Олімпіаді у Сочі завершилися тотальною перемогою збірної США, спортсмени якої окупували весь п'єдестал пошани. Втім, у неофіційному суперництві з Канадою американські майстри лижних трюків залишилися позаду.

Американський фрістайліст Джосс Крістенсен завоював золото у слоупстайлі на Олімпійських іграх у Сочі. Найкращий результат Крістенсена з двох фінальних спроб - 95,80 бала.

Два місця на подіумі також посіли американці: Гас Кенворт (93,60) завоював срібло, а Ніколас Геппер (92,40) - бронзу.

Втім, за загальною кількістю нагород у фрістайлі (могулі і слоупстайлі) американці не зуміли випередити представників збірної Канади. На рахунку "зірково-смугастих" п'ять нагород - золото, два срібла і бронзи. Канадці ж зібрали більший урожай - три золота, два срібла та одна бронза.

Тим не менш, як відомо, американці зуміли до цього випередити Канаду в екстремальних видах сноуборду.

До речі, американські фрістайлісти вже встигли назвати Олімпіаду у Сочі одним з кращих стартів у своїй кар'єрі. Нагадаємо, що слоупстайл дебютував на Іграх як на лижах, так і в сноуборді.

Зазначимо, що змагання з лижних трюкачів триватимуть в акробатиці, де в боротьбу вступлять українці Роман Абраменко, Микола Пуздерко, Надія Діденко, Анастасія Новосад, Ольга Полюк і Надія Мохнацька.

Змагання розпочнуться 14 лютого - на старт вийдуть жінки, які спочатку візьмуть участь у кваліфікації, а потім і розіграють медалі. !zn

Читайте також:

Найтитулованіший зимовий олімпієць впевнений, що біатлоніст Бьорндален поб'є його рекорд

Олімпійці Німеччини першими перейшли рубіж у п'ять золотих медалей в Сочі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі