Яценюк пообіцяв «прибрати» Януковича 29 жовтня

Поділитися
© operativno.ua
Арсеній Яценюк заявив, що завданням акції «Україна проти Януковича» є збір підписів для дострокових виборів президента, а якщо президент не піде, «ми його 29 жовтня приберемо».

Глава ради Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що опозиція не йде із майданчика перед Українським домом.

"У нас дано вказівки всім нашим співробітникам, що тут - точка збору людей в будь-який момент, точка мобілізації. Ми тут залишаємо кілька столів для того, щоб роздавати матеріали, ми залишаємо можливість тим, хто хоче залишитися тут, це зробити. Це справа кожного людини. Ми звідси не йдемо. Зрозуміло, що буде менше людей, але ми Український дім не здаємо ", - сказав кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ.

Він додав, що акція "Україна проти Януковича" починається у всіх регіонах України, а на майданчику перед Українським домом на кожен день буде закріплений народний депутат, оскільки існує рішення суду про заборону мирних зібрань в центрі Києва до 9 липня.

- Опозиція оголосила про початок всеукраїнської акції «Україна проти Януковича»


Що стосується самої акції, депутат підкреслив, що це її другий етап, а першим був збір підписів у грудні минулого року. "Зараз другий етап, це будуть мітинги на площах міст, збір підписів, намети. Завдання акції - це збір підписів під дострокові вибори президента, а якщо президент не піде, ми його 29 жовтня приберемо", - підкреслив Яценюк.

На уточнююче питання, чи не побоюється опозиція, що якщо на майданчику залишиться занадто мало людей, правоохоронці їх розженуть, він відповів: "Я не думаю, що їх розженуть, нехай спробують. Варто мирна акція, а заборона суду не стосується народних депутатів, саме тому тут чергуватимуть депутати до 9 числа ". !zn

Читайте також:

Депутати та активісти припинили голодування біля Українського дому


У Черкасах «Беркут» зніс наметове містечко захисників української мови (відео)


Томенко вимагає розслідувати, як приймало мовний закон «організоване злочинне угруповання»

Під час сутичок біля Українського дому постраждало 27 міліціонерів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі