Янукович зажадав від Азарова не повторювати помилок 2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент оголосив курс на структурну перебудову економіки на 2013 рік і зажадав від уряду значно посилити контроль за використанням усіх наявних ресурсів.

Протягом двох місяців новий уряд повинен підготувати плани структурної перебудови економіки на 2013 рік. При плануванні Кабмін повинен ретельно проаналізувати та врахувати недоліки, що мали місце в 2012 році.

Про це президент Віктор Янукович заявив на зустрічі з членами новопризначеного Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба глави держави.
Президент підкреслив: «Ми повинні в найкоротші терміни - я вважаю, це рішення прийме уряд на чолі з прем'єр-міністром - відпрацювати відповідні програмні заходи. Що ми будемо робити, на що ми повинні націлити реалізацію структурної перебудови економіки».
«По термінах я просив би, щоб ми найближчим часом це почули», - додав він.
Президент вважає, що для активізації економіки потрібні «розвиток внутрішнього ринку, фокусування зусиль на кредитуванні вітчизняної промисловості, бізнесу, максимальна участь національного капіталу в цьому процесі».
«Результати практичної роботи, практичного виконання попередніх планів свідчать, що необхідно значно посилити контроль за використанням усіх наявних ресурсів, особливо бюджетних коштів», - сказав він, додавши, що чекає від контролюючих органів ефективної роботи.
У наступному році, зазначив Янукович, слід ретельно проаналізувати недоліки, що мали місце в 2012 році, і врахувати це при подальшому плануванні. «Я буду просити вас, персонально кожного, дуже відповідально підійти до цієї роботи - створення таких планів на наступний рік», - підсумував Янукович. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі