Трамп прямо натякнув, що балотуватиметься на виборах-2024

Поділитися
Трамп прямо натякнув, що балотуватиметься на виборах-2024 © Gage Skidmore / Flickr
Ні Байдена, ані Трампа немає в бюлетенях для голосування на проміжних виборах, що відбудуться наступного вівторка. Ці вибори визначать політичний ландшафт США напередодні президентських виборів через два роки.

Дональд Трамп, який, нагадаємо, зберігав удома секретні матеріали про Китай та Іран, озвучив один зі своїх найбільш прямих натяків на те, що він може знову балотуватися в Білий дім, пише BBC

Він сказав перед виборцями, що зібралися в Су-Сіті, штат Айова, що «дуже, дуже, дуже ймовірно, зробить це знову» у 2024 році.

Трамп виступав на першому з чотирьох мітингів за п'ять днів, він агітує за кандидатів від Республіканської партії на проміжних виборах наступного тижня.

Джо Байден також мандрує країною у спробах зібрати голоси виборців.

Однак ні Байдена, ані Трампа немає в бюлетенях для голосування, що відбудеться наступного вівторка, коли американські виборці вирішуватимуть баланс сил у Конгресі США та вплинуть на ситуацію з ключовими губернаторськими посадами штатів.

Але проміжні вибори визначать політичний ландшафт США напередодні президентських виборів через два роки. Трамп перед виборцями не вгавав:

  • "Я змагався двічі, - сказав він. – Я виграв двічі, і вдруге мені вдалося”…
  • «І так само отримати більше голосів, ніж будь-який діючий президент в історії нашої країни».
  • «Я дуже, дуже, дуже ймовірно, зроблю це знову».
  • «Дуже скоро.. Готуйтеся".

Варто зауважити що в 2020 році Трамп справді набрав найбільшу кількість голосів (72 мільйони), відданих за чинного президента. Але все одно програв супернику Байдену з Демократичної партії, який набрав 81 мільйон голосів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі