КСУ в п'ятницю оприлюднить рішення про конституційність політреформи-2004

Поділитися
© ZN.UA
Конституційний суд України в п'ятницю, 1 жовтня, оприлюднить рішення про конституційність політреформи-2004. Про це у четвер, 30 вересня, повідомляє прес-служба суду.
Конституційний суд України в п'ятницю, 1 жовтня, оприлюднить рішення про конституційність політреформи-2004. Про це у четвер, 30 вересня, повідомляє прес-служба суду.Прийняте сьогодні рішення буде оприлюднено завтра о 10.00 8 грудня 2004 Верховна Рада прийняла закон «Про внесення змін до Конституції України» № 2222-IV, який передбачає перехід від президентсько-парламентської до парламентсько-президентської форми правління, формування уряду коаліцією депутатських фракцій, продовження терміну повноважень парламенту до 5 років. Внесені у 2004 році зміни до Основного закону набули чинності у 2006 році. 14 липня в КСУ було направлено подання за підписом 252 народних депутатів, в якому вони просять КС перевірити на відповідність Конституції закону України «Про внесення змін до Конституції України» від 8 грудня 2004 року, N2222-IV. 20 липня стало відомо, що КСУ відкрив провадження у даній справі. Суддею-доповідачем призначений суддя КС Сергій Вдовиченко. Конституційний суд 23 вересня 2010 приступив до розгляду справи щодо політреформи 2004 року. Президент Віктор Янукович напередодні заявив, що готовий виконати будь-яке рішення КСУ.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі