Збірна Росії не змогла обіграти Польщу - 1:1 (відео)

Відео
Поділитися
© uefa.com
У першому таймі польський півзахисник Поланський пробив по воротах Малофєєва з явного положення поза грою і Вольфганг Штарк м'яч не зарахував. А вже на 37-й хвилині Дзагоєв (Росія) забиває гол у ворота збірної Польщі. Відігратися польська команда зуміла на початку другого тайму.

На чемпіонаті Європи з футболу Євро-2012 матч другого туру між командами групи А Польщею та Росією завершився нічиєю 1:1.

На початку матчу Польща створила кілька моментів біля воріт росіян. На 18-й хвилині арбітр не зарахував забитий з офсайду гол у ворота Росії. Польський півзахисник Поланський пробив по воротах Малофєєва з явного положення поза грою і Вольфганг Штарк м'яч не зарахував.

І вже на 37-й хвилині зі штрафного Аршавін м'яко закинув м'яч на воротарську, після чого Дзагоєв бездоганно підрізав його в дальній кут.

На 57-й хвилині поляки відразу провели стрімку контратаку. Піщек запустив по правому флангу Блащиковські, той прибрав захисника, змістився в центр і лівою ногою відправив м'яч у дальній кут - 1:1.

- Чехія впевнено перемогла Грецію - 2:1 (відео)

- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця


Відзначимо, шанувальники збірної Росії підготували сюрприз - під час виконання національного гімну на трибуні за одними з воріт був розгорнутий гігантський банер "This is Russia", на якому був зображений билинний богатир з мечем.

А вболівальники збірної Польщі ще до виходу команд на поле прокричали свою фірмову кричалку. Співав весь стадіон, усі розмахували шарфами.

Росія - Польща 1:1

Голи: Блащиковські 57 - Дзагоєв 37

Польща: Титонь, Беніш, Дудка (Межеевскі 73), Поланскі (Матушік 85), Левандовські, Обраньяк (Брожек 90 +3), Муравські, Василевський, Перкі, Блащиковські, Піщек

Росія: Малафєєв, Анюков, Ігнашевич, Жирков, Широков, Денисов, Зирянов, Аршавін, Кержаков (Павлюченко 70), Березуцький, Дзагоєв (Ізмайлов 79)

Попередження: Левандовські 60, Поланскі 82 - Денисов 60, Дзагоєв 75

Нагадаємо, у другому матчі групи А збірна Чехії виграла у Греції 2:1. Нічия зберегла росіянам перше місце в групі. !zn

Читайте також:

Суркіс радий, що збірна Росії не грає в Україні

Російські вболівальники пройшли маршем по Варшаві: не обійшлося без водометів і масових бійок з поляками


Українські націоналісти нагородять збірну Польщі за перемогу над Росією


Поляки повернули росіянину втрачений у Варшаві гаманець з 5 тис. євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі