"60% у нас – соціально відповідальний бізнес, який відповідає за свій товар, за свої послуги і несе відповідальність за це. Але, на жаль, 40% відноситься до асоціальної бізнесу, який проводить контрафактну продукцію", - зазначив він.
При цьому чиновник заявив, що це ж відноситься до алкоголю
Він додав, що в Києві з п'ятниці розпочалися заходи з контролю якості продуктів з метою виявлення фальсифікацій і підробок для недопущення отруєння громадян.
Нагадаємо, що наприкінці вересня у східних областях України були зафіксовані випадки масового отруєння підробленим алкоголем. За даними Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, на 3 жовтня зареєстрований 81 випадок отруєння фальсифікованим алкоголем, з них 40 випадків закінчилися летально.