Борщ та котлета по-київськи: у столиці США відкрився перший український ресторан

Поділитися
Борщ та котлета по-київськи: у столиці США відкрився перший український ресторан © freepik/timolina
Засновником став шеф-кухар, який готував для подій в Посольстві України у США.

Днями у столиці США, Вашингтоні, розпочав роботу перший український ресторан Ruta. Про це стало відомо на Facebook-сторінці самого ресторану Ruta.

Зазначається, що у закладі можна скуштувати традиційні українські страви: борщ у різних варіаціях, вареники, голубці, деруни, котлету по-київськи тощо, а також є дитяче меню. Формат ресторану — модерн, українські страви в стилі високої кухні. 

Засновник і шеф-кухар закладу — Дмитро Марценюк, який давно популяризує українську кухню у США. Крім іншого він тривалий час був шефом легендарної «Веселки» у Нью-Йорку, не раз готував для поважних гостей урочистих подій в Посольстві України у США, є шефом-дипломатом при МЗС України.

Повідомлялось, що Сполучені Штати навіть у разі дефолту матимуть можливість надавати Україні військову допомогу до кінця фінансового року, адже Конгрес виділив на це гроші. Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки при Білому домі Джон Кірбі.

 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі