Названі правила проведення «Євробачення-2021»

Поділитися
Названі правила проведення «Євробачення-2021» "Євробачення-2021" пройде в Роттердамі
Учасники повинні будуть записати свої живі виступи і передати організаторам.

Організатори пісенного конкурсу «Євробачення» розповіли, як він буде проходити в 2021 році. За їхніми словами, мовники країн-учасниць повинні будуть записати живі виступи конкурсантів і передати їх організаторам, що дозволить провести конкурс в будь-якому випадку.

Відзначається, що під час запису учасник повинен виступати наживо, забороняється вносити якісь правки в його спів або будь-яку частину виступу. Під час виступу в залі не повинна бути присутньою публіка. Крім того, запис повинна бути унікальним, його забороняється публікувати до травня 2021 року, коли повинен відбутися конкурс.

Мовникам дозволяється використовувати всі технічні пристосування, які будуть задіяні під час проведення конкурсу в Роттердамі, але вони також можуть використовувати і якісь додаткові засоби. Разом з тим, забороняється використання доповненої і віртуальної реальності, дронів, води, хромакею та зеленого екрану.

Для гарантій чесності конкурсу кожна мовна компанія повинна буде зустрітися з координатором від приймаючої сторони і надати графік сеансу запису, налаштування студії і план камери. Голова національної делегації буде присутній під час 60-хвилинного запису трьох дозволених дублів і вибере який з дублів використовувати для конкурсу. Також за процесом будуть віддалено стежити виконавчий керівник "Євробачення" і незалежний спостерігач.

Записи виступів потрібно буде надати організаторам "Євробачення" до кінця березня.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Планується, що «Євробачення-2021» пройде 18, 20 і 22 травня в Роттердамі, в конкурсі візьме участь 41 країна.

"Євробачення-2020" повинно було відбутися в Роттердамі 14-16 травня, участь у ньому підтвердила 41 країна. 18 березня стало відомо, що конкурс в цьому році проводити не будуть через поширення коронавірусу.

22 лютого відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення", за результатами якого було визначено представник України на конкурсі. Цього року нашу країну мав представити гурт Go-A з піснею "Соловей".

Директор з управління персоналом НОТУ Вікторія Сидоренко заявила про те, що гурт представить нашу країну на конкурсі наступного року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі