Названо чотири варіанти проведення «Євробачення-2021»

Відео
Поділитися
Названо чотири варіанти проведення «Євробачення-2021» "Євробачення-2021" при дотриманні дистанції 1,5 метри © Eurovision.tv
У найкращому випадку конкурс пройде як завжди, а в найгіршому - онлайн.

Організатори Міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2021», який повинен пройти в Нідерландах, назвали чотири можливі варіанти його проведення. Варіанти припускають різні сценарії розвитку ситуації, пов'язаної з пандемією нового коронавірусу і опубліковані на сайті конкурсу.

Перший сценарій - проведення конкурсу в звичному форматі. У цьому випадку передбачається прибуття артистів і делегацій з усіх країн в Роттердам, а також проведення різних заходів в самому місті і його околицях.

Другий сценарій - проведення «Євробачення-2021» з урахуванням соціальної дистанції в 1,5 метри. В цьому випадку будуть проведені всі дев'ять шоу, а в залі будуть присутні глядачі, але їхня кількість буде обмежена для дотримання соціальної дистанції. Делегації з різних країн також зможуть прибути в Роттердам, але кількість учасників, а також кількість журналістів буде обмежено.

Третій сценарій - проведення «Євробачення» з заборонами на в'їзд або виїзд в різних країнах. У цьому випадку, ймовірно, будуть діяти ті ж правила, що і в другому сценарії. Якщо ж якась делегація не зможе приїхати в Роттердам, музиканти зможуть виступити в своїй рідній країні. Учасники ж, які зможуть виїхати зі своїх країн і приїхати в Нідерланди, виступатимуть на сцені «Євробачення».

Четвертий сценарій - проведення «Євробачення» в умовах жорсткого карантину. В цьому випадку ніякі заходи в Роттердамі та його околицях проведені не будуть. Учасники будуть виступати в своїх країнах, а їхні виступи будуть транслювати зі сцени «Євробачення» онлайн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

"Євробачення-2020" повинно було відбутися в Роттердамі 14-16 травня, участь у ньому підтвердила 41 країна. 18 березня стало відомо, що конкурс в цьому році проводити не будуть через поширення коронавірусу.

22 лютого відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення", за результатами якого було визначено представник України на конкурсі. Цього року нашу країну мав представити гурт Go-A з піснею "Соловей".

Директор з управління персоналом НОТУ Вікторія Сидоренко заявила про те, що гурт представить нашу країну на конкурсі наступного року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі