Таліби вбили щонайменше 11 людей в день виборів в Афганістані

Поділитися
Щонайменше 11 людей загинули в суботу, 18 вересня, в день парламентських виборів в Афганістан від рук талібів, які пообіцяли зірвати голосування.
Щонайменше 11 людей загинули в суботу, 18 вересня, в день парламентських виборів в Афганістан від рук талібів, які пообіцяли зірвати голосування.Шість співробітників правоохоронних органів були вбиті в результаті нападу талібів близько виборчої дільниці на півночі країни і щонайменше п'ять людей загинули в результаті інших атак по всій країні. Парламентські вибори в Афганістані проходять через рік псля президентських (20 серпня 2009), які супроводжувалися численними фальсифікаціями і порушеннями. На 249 місць у нижній палаті афганського парламенту претендують 2514 кандидатів, у тому числі 406 жінок. Безпеку забезпечують місцеві сили, а також бл. 150 тис. солдатів іноземних військ. Попередні результати будуть оголошені 22 вересня, а остаточні - 31 жовтня. Результат голосування не вплине на склад уряду, однак позначиться на авторитеті президента країни Хаміда Карзая, особливо якщо виникнуть підозри у фальсифікаціях. За матеріалами "Бі-Бі-Сі"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі