«Свобода» заявляє про майже 200 тисяч фальшивих виборчих бюлетенів в Івано-Франківську

Поділитися
© digimedia.ru
В одній з друкарень Івано-Франківська виявлено 191 тисячу фальшивих виборчих бюлетенів, повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання «Свобода» у вівторок, 26 жовтня.

В одній з друкарень Івано-Франківська виявлено 191 тисячу фальшивих виборчих бюлетенів, повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання «Свобода» у вівторок, 26 жовтня.

Члени обласної територіальної виборчої комісії (ТВК) виявили в приміщенні друкарні «Кубекс» 111 тисяч фальшивих виборчих бюлетенів на виборах до Івано-Франківської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі і 80 тисяч - у мажоритарних округах області.

Члени ТВК і депутати облради, які прибули на місце виготовлення бюлетенів і виявили додатково надрукований тираж, протягом тривалого часу не можуть викликати на місце подій прокурора області Миколу Гошовського, оскільки він відмовляється встановити факт злочину, йдеться у повідомленні.

Окрім того, у прес-службі відзначили, що бюлетені друкуються на друкарському верстаті з позначкою партії «Відродження», якою до недавнього часу керував нинішній глава обладміністрації, член Партії регіонів Михайло Вишиванюк.

Нагадаємо, про друк «фальшивих» бюлетенів у Харкові в суботу, 23 жовтня, заявляли представники БЮТ. Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вимагала від президента Віктора Януковича і Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу за даним фактом.

Пізніше глава держави доручив розібратися в ситуації у Харкові ситуації з друком виборчих бюлетенів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі