США закликають китайські компанії припинити співпрацю з Іраном

Поділитися
Сполучені Штати Америки закликають Китай зупинити співпрацю китайських компаній з Іраном, повідомляє видання The Washington Post.

Сполучені Штати Америки закликають Китай зупинити співпрацю китайських компаній з Іраном, повідомляє видання The Washington Post.

За даними газети, адміністрація президента Барака Обами стверджує, що деякі китайські компанії порушують санкції ООН, запроваджені проти Тегерана в червні цього року. Про які саме фірми йдеться, не повідомляють.

У Пекіні заявили, що планують розслідувати цю інформацію.

Нагадаємо, що президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад висловив готовність знову сісти за стіл перемов щодо ядерної програми його країни. Про це в неділю, 17 жовтня, повідомили ЗМІ.

Згідно з повідомленнями, глава Ірану уточнив, що наступний раунд перемов може відбутися вже в листопаді 2010 року. Однією з причин відновлення перемов було названо перший крок, який Захід зробив на зустріч Ірану.

За матеріалами Радіо Совбода

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі